مواد لازم :
گوشت مرغ 1400 گرم
لپه 1.5 فنجان
تره 50 گرم
جعفری ساطوری شده 50 گرم
شنبلیله 50 گرم
گشنیز 50 گرم
اسفناج 50 گرم
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
آب غوره 3 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
سیر 6 عدد
برنج 4 فنجان
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدریطرز تهیه :
سبزی قورمه سبزی ( تره , جعفری , شنبلیله , گشنیز , اسفناج ) باشد ، آبلیمو یا آبغوره باشد ، سیر خرد شده باشد .
مرغ را پس از شستن کمی تفت می دهیم سپس با آب ، نمک ، زرد چوبه ، پیاز و لپه در قابلمه ریخته می گذاریم بپزد نیم پز که شد سبزی قورمه را که خرد و سرخ کرده ایم در قابلمه ریخته سیر را هم ریز خرد می کنیم و در آن می ریزیم ، پس از پختن کامل مرغ ، لپه ، چاشنی آبلیمو یا آبغوره را بمیزان لازم می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم .
نکته : اگر مایل باشید می توانید سیر را هم سرخ کنید این غذا با پلو خورده می شود و آب آن باید کم باشد .