X
تبلیغات
رایتل
قالب وبلاگ
همه چیز از همه جا برای تو
دنیای سرگرمی های خاص خاص 


مواد لازم:

  •   مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری
  •   آب ولرم: یک پیمانه
  •   آرد: سه و سه‌چهارم پیمانه
  •  شکر: دو و یک‌چهارم قاشق سوپ‌خوری
  •   بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  •   روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
  •   تخم‌مرغ: یک عدد
  •   شیر: دو و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  •   نمک و وانیل: به میزان لازم


روش تهیه:

1- مایه خمیر را همراه یک قاشق سوپ‌خوری از شکر روی آب ولرم پاشیده و 5دقیقه زمان دهید تا عمل آید.

2- در ظرفی مناسب آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس مایه خمیر عمل آمده را بریزید و بعد به ترتیب باقی مواد را اضافه کنید.

3- خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده به مدت 45دقیقه استراحت دهید.

4- در این مرحله خمیر را به ضخامت 0.5 میلی‌متر و به شکل مستطیل باز کنید.

 5- دو قالب دایره در 2 سایز بزرگ و کوچک انتخاب کنید. ابتدا قالب بزرگ را زده و بعد با قالب کوچک یک‌بار داخل آن بزنید.

6- دونات‌های به دست آمده را در یک سینی که از قبل آردپاشی شده است بگذارید و روی آن را حوله بکشید و مجددا 45 دقیقه استراحت دهید.

7- روغن را داغ کرده، دونات‌ها را داخل آن سرخ کنید. دقت کنید که دونات‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند تا کاملا مغزپخت شوند.

نکات آشپزی:

1- در تهیه این نان می‌توانید به جای کنسرو سبزیجات از هویج یا ذرت به تنهایی استفاده کنید.

2- این نان تا یک هفته درظرف در پوشیده در دمای محیط قابل نگهداری است.

[ جمعه 11 اسفند‌ماه سال 1391 ] [ 06:36 ب.ظ ] [ majid ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

آمار سایت
تعداد بازدید ها: 211996

  • پرشین ووی
  • صندلی داغ
  • قالب وبلاگ
  • جاده ماز