مواد لازم :
برنج 350 گرم
ماهی 1000 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
گرد لیمو 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدریطرز تهیه :
ماهی فیله ( تکه ریز ) شده باشد , پیاز خلال شده باشد , پودر فلفل قرمز باشد .
برنج را پس از شستن و پختن صاف می کنیم فیلمه ماهی را پاک کرده و در نمک و زرد چوبه به مدت 30 تا 40 دقیقه می خوابانیم و در صافی , تمیز می شوئیم .
پیازها را سرخ می کنیم تا طلائی شود , سپس ماهی را اضافه کرده و چند بار بهم می زنیم تا کمی سرخ شود , نمک , فلفل , زردچوبه و گرد لیمو را ریخته و کمی هم می زنیم , ماهیها نباید خرد شوند ، اکنون ماهی را لابه لای برنج صاف شده می ریزیم و برنج را دم گذاریم .