همه چیز از همه جا برای تو

دنیای سرگرمی های خاص خاص

همه چیز از همه جا برای تو

دنیای سرگرمی های خاص خاص

مواد لازم برای 4 نفر :

 

بادمجان قلمی --------------------- 3 عدد متوسط

گوجه فرنگی ----------------------- 1 عدد متوسط

تخم مرغ --------------------------- 4 عدد

سیر -------------------------------- 2 حبه

جعفری خرد شده ------------------ نصف استکان

آرد ---------------------------------- 1 قاشق غذا خوری

نمک، فلفل، زردچوبه -------------- به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

بادمجانها را پوست بگیرید و در مقداری آب و نمک بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود.

بعد بشوئید و خشک کنید و به صورت حلقه ای با ضخامت های یکدست خرد کنید .

             

 

در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و با حرارت ملایم بادمجانها را سرخ کنید .

وقتی هر دو طرف بادمجانها سرخ شد، یک عدد گوجه را پوره کنید داخل تابه بریزید.

سیر را نیز خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه کنید .

حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود .

             

 

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند.

نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

حرارت زیر تابه را پائین بیاورید و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید .

تابه را به آرامی تکان دهید تا مایه تخم مرغ در تمام قسمتها به صورت یکنواخت پخش شود.

 
              

درب تابه را ببنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها کاملا سفت و یک روی املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانید و روی دیگر آن را نیز سرخ کنید .

 

 

زمان آماده سازی بادمجانها : حدود یک ساعت

زمان طبخ غذا بعد از آماده شدن بادمجانها : حداکثر 15 دقیقه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد