همه چیز از همه جا برای تو

دنیای سرگرمی های خاص خاص

همه چیز از همه جا برای تو

دنیای سرگرمی های خاص خاص

مواد لازم :  
گوشت گوسفند  500 گرم
برنج  3 فنجان
نخود  1 فنجان
پیاز داغ عسلی  3 قاشق سوپخوری
نعناع  2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده  500 گرم
پیاز  1 عدد
شوید یا شبت  100 گرم
جعفری ساطوری شده  100 گرم
گشنیز  100 گرم
مرزه  100 گرم
سبزی کوهی یا کاشمه  قدری
کشک  1 فنجان
دارچین  1 قاشق مرباخوری
گلپر  1 قاشق مرباخوری
گل محمدی  1 قاشق مرباخوری
جوز هندی  1 قاشق مرباخوری
تخم گشنیز  1 قاشق مرباخوری
رازیانه  1 قاشق مرباخوری
زیره  1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ  1 عدد
زردچوبه  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

گوشت ران گوسفند باشد , برنج خرد و شسته باشد , پیاز سرخ شده باشد , نعناع تفت داده شده یا در اصطلاح نعناع داغ باشد , سبزی معطر باشد , سبزی کوهی در صورت موجود بودن کاشمه باشد , کشک سائیده باشد , ادویه شامل دارچین , گلپر , گل محمدی , جوز هندی , تخم گشنیز , رازیانه و زیره باشد که همگی پودر شده اند .
طرز تهیه کوفته ریزه :
گوشت و پیاز و ادویه را با نمک و زرد چوبه مخلوط کرده خوب ورز می دهیم سپس به اندازه فندق بزرگ گرد می کنیم و در روغن و مقداری آب که داغ شده اند سرخ می کنیم .
طرز تهیه آش :
نخود را خیس کرده و با گوشت می پزیم بعد برنج و نمک را به آن اضافه کرده تا برنج مثل کته نرم و له شود , سپس سبزی کاشمه خشک شده را از قبل خیس و صاف می کنیم و با برنج و گوشت مخلوط می کنیم , کشک سائیده را آرام آرام در چند مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم ( با حرارت کم‌ ) وقتی خوب مخلوط شد نصف کوفته ها را داخل اش می ریزیم و بهم می زنیم , حرارت را خاموش می کنیم .
نکته : در هنگام پختن , آب آش برچیده می شود هربار مقداری آبجوش اضافه کرده و هم می زنیم این آش مثل بقیه آشها باید مقداری شل و روان باشد .
آش را در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آنرا با کشک 4 قسمت می کنیم و در هر قسمت تعدادی کوفته ریزه , نعناع داغ , پیاز سرخ شده و مقداری گردو برای تزئین استفاده می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد