مواد لازم :
ماهی پهن , مثل حلوا 950 گرم
پیاز داغ عسلی 2 قاشق سوپخوری
روغن 0.5 فنجان
کشمش 1 قاشق سوپخوری
آرد سفید قدری
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدریطرز تهیه :
ماهی حلوا شکم پاک شده و بزرگ باشد , پیاز سرخ شده باشد , روغن برای سرخ کردن باشد , کشمش بی دانه باشد , لیمو گرد شده باشد .
کشمش را کمی سرخ می کنیم و با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم و فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده و بهم می زنیم , ماهی را پس از پاک کردن جدا در فلفل , نمک , زرد چوبه و آرد مخلوط شده می غلطانیم و داخل شکم آنرا با مواد بالا پر می کنیم و با تعدادی خلال دندان شکم ماهی را می دوزیم و در روغن گرم با حرارت ملایم دو طرف آنرا سرخ می کنیم .