مواد لازم :
پودر ماهی 20 گرم
آب 6 فنجان
پیاز سبز 2 عدد
سس سویا 0.25 فنجان
پنیر سویا 300 گرم
صدف خوراکی 6 عدد
قارچ 3 عددطرز تهیه :
ماهیتابه مخصوص این غذا را می توانید از بعضی فروشگاههای مخصوص لوازم خارجی تهیه نموده یا اینکه از ماهیتابه برقی بجای آن استفاده کنید , برای میهمانان می توانید این غذا را بصورت تک نفره سرو نمایید و برای هر نفر یک کاسه تخم مرغ جداگانه بگذارید و مواد را داغ قبل از خوردن در آن فرو کنید . سوکیاکی را با برنج سرو نمایید , استیک را قبل از برش زدن مدت کوتاهی در فریزر قرار دهید .
گوشت را به قطعات نازک خرد کنید , روی قارچها آب و درب آن را گذاشته و بمدت 20 دقیقه کنار بگذارید خیس بخورند سپس آبکش کرده و ساقه آنها را جدا کنید , یک قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کنید , یک چهارم گوشتها را روی شعله زیاد در ان سرخ کرده , یک چهارم قارچها , سبزیجات , پنیر و رشته فرنگی را افزوده بهم بزنید تا نرم شوند سپس یک چهارم سس را روی آن پخش کنید و سرو نمایید , این عمل را با باقی مواد نیز تکرار کنید
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه سس :
نصف فنجان سس سویا , یک فنجان آب داغ , یک قاشق غذا خوری شکر , یک قاشق غذا خوری آبلیمو , مقداری ادویه و 10 گرم پودر ماهی را با هم مخلوط کنید , بهم بزنید تا شکر حل شود سپس آن را بجوشانید , سس حاضر است