مواد لازم :
بادمجان 500 گرم
گشنیز 200 گرم
نعناع 200 گرم
جعفری ساطوری شده 200 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدریطرز تهیه :
سبزی را پس از پاک کردن خوب می شوئیم و ریز خرد کرده و کمی سرخ می کنیم تا آب آن برچیده شود , بامجانها را به اندازه یک انگشت خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و روی سبزی که کمی آنرا سرخ کرده ایم می ریزیم و با یک و نیم لیوان آب , نمک , زرد چوبه و کمی ادویه می گذاریم تا پخته شود و به روغن بیفتد این خورش را با نان یا کته مصرف می کنیم
چون این خورش بدون طیور و گوشت درست می شود به آن جوبه پریده می گویند