تخم مرغ : ۴ عدد
سوسیس : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵ عدد
روغن : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
روغن را در ظرفی داغ میکنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ کرده گوجه فرنگیها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون میریزیم کمی نمک و فلفل میزنیم میگذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود تخم مرغها را در ظرفی شکسته نمک و فلفل زده و هم میزنیم بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی میریزیم حرارت را ملایم کرده در ظرف را میبندیم میگذاریم تخم مرغها کمی بسته شود بعد تمام مواد را مخلوط مینمائیم بعد چند جوش در ظرف میکشیم.