مواد لازم :
نخود 200 گرم
گوشت گوسفند 200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
لیمو عمانی 5 عدد
روغن 1 فنجان
زعفران 0.25 فنجان
سیب زمینی 200 گرم
پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدریطرز تهیه :
نخود خیس خورده باشد , گوشت تکه شده قیمه ای باشد , زعفران آبگرفته باشد , سیب زمینی سرخ شده باشد .
نخودها را دو روز قبل خیس کرده و آب آن را عوض می کنیم پوست آنها را گرفته سرخ می کنیم و زعفران آبگرفته را اضافه می کنیم و هم می زنیم و مقداری آ‘ روی آن ریخته تا گوشت نیم پز شود , اکنون نخود , پیاز سرخ شده , نمک , فلفل و لیمو عمانی را اضافه کرده تا کاملا پخته شوند حرارت را کم می کنیم تا غذا کاملا جا بیفتد , می توان بجای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کرد , در هنگام کشیدن غذا سیب زمینی های سرخ شده را اضافه می کنیم .